Weideweg 9

7556 AA Hengelo

074 - 24 35 475

Neem contact op

Werkwijze

Onze werkwijze

Wij bij Tandprothetische Praktijk Van der Linden & Kloppers gaan grondig in op de totale mondgezondheid. Gebaseerd op dit onderzoek verstrekken we deskundig advies over uw mondgezondheid en bespreken we passende oplossingen die aansluiten bij uw situatie.

Bij onze praktijk is het mogelijk om de eerste afdruk al tijdens het adviesgesprek te maken. Bij een daaropvolgende afspraak wordt een definitieve afdruk vastgesteld. Met behulp van deze definitieve afdruk creëren we sjablonen die uiterst nuttig zijn bij het precies op maat maken van uw mondoplossing.

Met behulp van deze sjablonen en zorgvuldig uitgekozen tanden, vormen we een tastbare proefopstelling in was. Deze fase biedt ruimte voor aanpassingen, waarna het gebit wordt omgezet in het definitieve meesterwerk – uw perfecte glimlach in een handzaam product.

In deze fase komt het langverwachte eindresultaat eindelijk op zijn plek, en we nemen nog een laatste zorgvuldige inspectie door. Na de plaatsing is het slim om een opvolgafspraak te regelen. Op die manier kunnen eventuele kwesties, zowel gewenningsgerelateerd als anderszins, direct worden aangepakt voor een probleemloze ervaring.

Onze passie is uw glimlach.

Contact